NAJEM FOTOSTOJNICE / SELFI BOX

Kako deluje foto selfi stojnica?

Photo Booth / Photo Box ali foto selfi stojnica je samostojna enota, ki vsebuje zrcalno-refleksni fotoaparat, visoko zmogljiv računalnik in profesionalni foto tiskalnik. Zraven pa spada tudi studijska bliskavica on foto ozadja po želji ( papirnata, tekstilna ali digitalna- green screen ). Za ozadje se lahko uporabi tudi Vaš prostor, stena, transparent, umetniška inštalacija…

Obiskovalci se postavijo pred stojnico, pritisnejo start in počakajo do konca odštevanja ( 3-5 sekund ), sledi nasmešek in tisk fotografije. Naš profesionalni tiskalnik omogoča tisk dveh 10×15 cm fotografij v samo 9 sekundah. Izbirate pa lahko tudi med drugimi velikosti fotografij ( 10×15, 13×18, 15×20, 10×30,…ter tudi fotografijami s perforacijo, kjer zraven fotografije lahko dodate svoj kupon, reklamo, vabilo..)

Vsak dogodek se lahko personalizira čisto po vaših merah ( ozadje, okvir, logotipi, teksti…) in tako boste dobili unikatno profesionalno oblikovano fotografijo za vse Vaše obiskovalce.

Kljub popolnoma avtomatiziranem sistemu za fotografiranje, je na vsakem dogodku prisoten tudi naš predstavnik oz. hostesa, ki pomaga obiskovalcem in jim predlaga tudi uporabo raznih zabavnih rekvizitov.

Vse fotografije se lahko direktno nalagajo v našo spletno galerijo, kjer jih obiskovalci takoj lahko prenesejo na svoj telefon ali računalnik in jih delijo naprej.

Obiskovalci lahko tudi vnesejo svoj elektronski naslov in fotografije prejmejo takoj preko elektronske pošte.

Ko nas boste poklicali, se bomo dogovorili za najbolj primeren paket, ki ustreza Vašim zahtevam, prilagodili foto okvir, dodali logotipe in  se dogovorili za rekvizite in ozadja. Na dan dogodka bomo uro pred začetkom že na Vaši lokaciji, dogovorjen časovni okvir pa lahko po dogovoru tudi podaljšamo glede na Vaše želje.

Za več informacij nas pokličite na 070 222 941 oziroma nam pišite na elektronski naslov info (a) fotostar.si

 

 

Vse cene že vsebujejo DDV. Cenik velja od 12.02.2019 naprej.

Cena vključuje prevoz v okoli Kranja in Ljubljane, prevoz za ostale lokacije se obračuna 0,19 € na kilometer.

DODATNA PONUDBA

Za Vaše obiskovalce lahko na kraju dogodka izdelujemo tudi klasične ali magnetne priponke / badge. Cena za 200 kosov znaša 199,00 € + DDV.

NOVO

V paketu DELUXE ( v ostalih paketih po dogovoru ) imajo sedaj Vaši obiskovalci možnost, da sami posnamejo fotografij dogodka, se slikajo z Vašimi gosti ( npr: igralci, športniki, glasbeniki…), fotografijo na svojem telefonu enostavno vstavijo v že naprej oblikoval okvir ( z Vašim logotipom, imenom dogodka…) in fotografijo brezžično  pošljejo na naš tiskalnik. Fotografije se tiskajo s hitrostjo 8.6 – 16 sekund, odvisno od izbrane kvalitete. Tiskane so sublimacijsko  na profesionalen foto papir. Po tisku naša predstavnica fotografije zloži na mizo ali jih obesi na vrvico, kjer jih obiskovalci lahko najdejo in si jih vzamejo za spomin.

Fotografije se lahko tiskajo tudi na perforiran papir 10x15cm, kjer fotografija zavzame 10×10 cm prostora, zraven pa imate 5×10 cm prostora za Vaš oglas, kupon, akcijo, katerega lahko obiskovalci vnovčijo na dogodku, trgovini…


POKLIČITE